DVOSTRUKA ZAŠTITA

Ministar Fuchs na konferenciji nosio čak dvije zaštitne maske, objasnio zašto se odlučio na taj potez

Foto: RTL

U slučaju zahtjeva da se zatraži kompletan prelazak na online nastavu, sva sveučilišta i fakulteti su spremni. Već se djelomično primjenjuje hibridan pristup, poručio je

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs je na današnjoj press konferenciji Nacionalnog stožera nosio dvije zaštitne maske.

I iako na prvi pogled to se skoro nije uočavalo, četiri trakice oko glave ubrzo su otkrile da se ministar Fuchs odlučio dodatno zaštiti te je preko visokokvalitetne zaštitne maske koja štiti od zaraze koronavirusom nosio još i običnu kiruršku masku.

Kako piše Index pitali su ga zašto nosi dvije maske, a ministar je na to odgovorio: “Jedna štiti mene, druga vas”.

Ministar Radovan Fuchs o situaciji je rekao: “Pripremamo sustav na vrijeme, u komunikaciji smo sa svim institucijama. Po zadnjim podacima sa sveučilišta stanje je relativno dobro, ali u slučaju zahtjeva da se zatraži kompletan prelazak na online nastavu, sva sveučilišta i fakulteti su spremni. Već se djelomično primjenjuje hibridan pristup.”

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari