Misle da će postići svjetski mir: Molitelji protiv pobačaja vjeru preselili u kuće

PHOTO: Facebook/40 dana za život

Vjeruju kako bi samo jedan dan bez pobačaja donio mir u svijetu

„Od danas nastavljamo bdjeti i moliti u svojim domovima! Prateći situaciju koja se događa vezano za virus COVID-19, tzv. korona virus, savjetujući se s policijom i civilnim stožerima, poštujući i prateći upute, od danas smo privremeno zaustavili bdjenja na 35 mjesta u Hrvatskoj. Naša kampanja i dalje traje te do daljnjeg nastavljamo bdjeti i moliti u našim domovima“, objavili su na Facebook stranici inicijative 40 dana za život u utorak, 17. ožujka, a izgleda da najavu provode i u praksi.

Koronavirus poluljao je i uporne molitelje ispred riječkog KBC-a pa su za prestanak pobačaja nastavili moliti u vlastitim domovima. Na Facebook stranici inicijative objavili su fotografiju bračnog para koji se uz svijeću i krunicu moli za prestanak pobačaja.

Istaknuli su kako bdijenje ne prestaje: „Bdijemo i molimo za najmanje među nama, za prestanak pobačaja, za pokajanje i promjenu srdaca! Najmanji među nama nas trebaju.“

Molitelji vjeruju kako bi prestanak pobačaja donio mir u svijetu pa su citirali sv. Padre Pija: “Jedan dan bez pobačaja bio bi dovoljan i Bog bi svijetu darovao mir do konca vremena.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari