MIZERNO STANJE ‘Hrvatska je apsurdistan, put pod noge’: zaštitar objavio fotografiju sramotne plaće za 200 sati rada

Kako nam u Hrvatskoj ne bi bilo dosadno, volimo imati puno apsurda, a pogotovo po pitanju plaća. Zaštitarstvo RH nije iznimka
Kako nam u Hrvatskoj ne bi bilo dosadno, volimo imati puno apsurda, a pogotovo po pitanju plaća. Zaštitarstvo RH nije iznimka i danas su na službenoj Facebook stranici objavili vizualni prikaz upravo spomenutih apsurda.

Naime, jedan zaštitar objavio je fotografiju svoje mizerne plaće za 200 odrađenih sati. Plaća koja nije realna za jedan od najopasnijih poslova. Prema fotografiji, isplaćeno mu je svega 2.458 kuna.

Odmah su se oglasili ostali Facebook korisnici koji su osudili ovakvo stanje.

“Naprosto čovik ne zna gdje bi s ovolikom “sumom” novca.. “Srećom” zaštitar je pa mu ne treba pratnja za nositi ovoliko novca odjednom…”, “Pošalji je u Vladu RH, poklonit im je nek izračunaju kako izgurati mjesec dana!”, “S tim da mu je 1/3 otišla na kredit..ili obustavu preko Fine…mislim..budimo realni…”, “Hrvatska je apsurdistan. Put pod noge i pravac njemacka ili irska. Sretno svima”, samo su neki od komentara.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari