Mladi pročelnik pronađen mrtav nakon što je prijavljen za pronevjeru 17 milijuna kn

Siniša Palm preminuo je u 37. godini, a njegovo je tijelo pronađeno u šumi u ponedjeljak oko 11 sati

Gradonačelnik Virovitice, Ivica Kirin, podnio je kaznenu prijavu protiv odgovorne osobe koju je optužio za počinjenje kaznenog djela na štetu Grada.

“Nakon saznanja o počinjenju kaznenog djela, isti trenutak sam podnio kaznenu prijavu Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a protiv odgovorne osobe pokrenuo postupak udaljenja iz službe te je razriješio svih ovlasti. Zbog zakonske obveze tajnosti vođenja postupka i izvida nadležnih tijela koji su u tijeku, ne mogu više ništa komentirati do okončanja postupka”, naveo je gradonačelnik Ivica Kirin u svom priopćenju.

Kako doznajemo, isti dan se u Virovitici dogodila tragedija. Naime, pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice, Siniša Palm, tragično je preminuo u 37. godini života.

Njegovo beživotno tijelo je pronađeno u šumi u ponedjeljak oko 11 sati.

Inače, Siniša Palm je bio dugogodišnji djelatnik Gradske uprave te je kratko vrijeme obavljao i dužnost direktora Informativnog centra Virovitica.

Neslužbeno doznajemo, da je upravo protiv njega podnesena kaznena prijava u kojoj ga se optužilo za pronevjeru 17 milijuna kuna.

U Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj su nam potvrdili da su zaprimili kaznenu prijavu.

“Mogu reći da smo kaznenu prijavu zaprimili, ali ništa više od toga jer po tom pitanju još ništa nismo počeli raditi. Kada istraživanje bude dovršeno obavijestit ćemo javnost”, kazao je za Vijesti.hr glasnogovornik PU virovitičko-podravske, Josip Štajdohar.

Više doznajte u informativnoj emisiji RTL Danas u 18:30.
Vijesti.hr
Foto: Virovitica.net

Više u VIDEOPRILOGU: