STRAŠNO

Mladića iz Austrije na odmoru u Hrvatskoj nadrogirali; Zabio si nož u vrat i završio na intenzivnoj njezi

Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Austrijski mediji javljaju da je 20-godišnji turist iz Austrije završio na intenzivnoj njezi u Hrvatskoj nakon bizarnog incidenta. Mladić je iz austrijskog mjesta Kirchdorf an der Krems u Gornjoj Austriji, a ljetovao je u Zadru.

Prema podacima austrijskog ministarstva vanjskih poslova, na koje se pozivaju mediji, incident se dogodio tijekom zabave na dalmatinskoj obali, gdje je 20-godišnjak ljetovao s prijateljima.

Mladiću je tijekom partyja rečeno da mu je u čašu ulivena droga amfetamin. On je onda u alkoholiziranom stanju napao svojeg 19-godišnjeg prijatelja razbijenom bocom piva. Nakon toga si je 20-godišnjak zabio nož u vrat, vjerojatno u stanju duševnog rastrojstva, spekuliraju mediji, prenosi Index.hr.

VIDEO DANA:

Istraga još traje

Teško ozlijeđeni mladić prevezen je na odjel intenzivne njege, gdje se u međuvremenu probudio iz dubokog sna. Njegov prijatelj, kojega je napao, već je pušten iz bolnice.

Istraga lokalnih vlasti je u tijeku, potvrdio je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova u Beču. Austrijsko veleposlanstvo u kontaktu je sa svim austrijskim državljanima uključenima u ovu situaciju i s njihovim obiteljima, priopćeno je u utorak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari