MOST ILI MOSTOBRAN: Karamarko Milanovića nazvao nervoznim gubitnikom, Petrov šefu SDP-a poručio – mi se takvim dijalogom ne služimo!

Božo Petrov komentirao je Milanovićevu izjavu da je Most nezavisnih lista zapravo mostobran za povratak kriminalne organizacije na vlast.

– Besmislene su bilo kakve optužbe da smo mi mostobran prema bilo kakvim radnjama bilo koga. Pozivamo da se sve strane uključe u formiranje Vlade pa neka kontroliraju procese. Zbog toga želimo sve strane u ovom političkom procesu, mi ne formiramo nikakvo mišljenje ni bilo kakve kriminalne radnje, na nama nema nikakve mrlje, ako je bilo koga strah da će se bilo kakve radnje zataškati ili dogoditi, neka sudjeluje u toj Vladi – kazao je Petrov. Drži da su pojedinci iz nekih stranaka optužbama pretjerali i prešli granicu dobrog ukusa. Mi se takvim dijalogom ne služimo, kometirao je Petrov dodavši kako se od nekih stvari treba suzdržati.

Na žestoke riječi SDP-ovca Milanovića imao je što reći i predsjedni kHZD-a Tomislav Karamarko.

-Takvom izjavom uvrijedio je 800 tisuća naših birača – kazao je Karamarko dodavši kako će Milanović biti zapamćen po “neuspjehu i prepotenciji”. Nazvao ga je nervoznim gubitnikom.

– Milanović je zadnji koji može pričati o kriminalnoj organizaciji. Možda je on na čelu kriminalne organizacije – komentirao je Karamarko ustvrdivši kako je “Milanović u velikom strahu”.

Karamarko je posebno oštro regirao na Milanovićev napad na Roberta Podolnjaka da je mijenjao ime i prezime, ocjenivši ga nepoštenim, neljudskim i ksenofobičnim.

– Kako mu nije neugodno to spominjati. Podržavam tog gospodina kojeg je Milanović napao na način ispod svake razine. Milanović se prikazuje humanistom, intelektualcem i socijaldemokratom velike širine, a ništa od toga nije – zaključio je Karamarko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari