POHVALILI SE NA FACEBOOKU

MOST-ovci upozorili: ‘Referendum se mora održati!’. No zanima li to ikoga više?

Foto: MOST

“Čak i da ih na koncu u potpunosti ukinu, referendum se mora održati jer mi u istom pitanju želimo ukinuti i političko tijelo Stožer kojim upravljaju istaknuti HDZ-ovci.” , stoji u objavi MOST-a na njihovoj službenoj Facebook stranici

‘Covid potvrde su djelomično ukinute zbog dovoljnog broja potpisa na referendumu za njihovo ukidanje’,  tvrde u MOST-u.

Tako je Nikola Grmoja tim povodom napisao sljedeće:

“Čim su vladajući shvatili da imamo dovoljno potpisa, u ponedjeljak su djelomično ukinuli covid-potvrde. Čak i da ih na koncu u potpunosti ukinu, referendum se mora održati jer mi u istom pitanju želimo ukinuti i političko tijelo Stožer kojim upravljaju istaknuti HDZ-ovci.

Utvrđeno je da smo skupili dovoljan broj potpisa, ali smo odbili preuzeti zapisnik jer u njemu stoji da je u sustav uneseno 397 tisuća potpisa i da je od toga 372 tisuće važećih. Dakle, imamo više od potrebnih 368 tisuća.

Zapisnik nismo htjeli preuzeti jer smo im na provjeru dostavili 409 tisuća potpisa, dakle 12 tisuća više nego što su oni unijeli u sustav.

Sada traje prebrojavanje potpisa za naše drugo referendumsko pitanje i do petka bi to trebalo biti gotovo. Ako tu bude sve u redu, ako utvrde da smo skupili dovoljan broj potpisa i za drugo pitanje, mi nećemo stvarati probleme zbog činjenice da u sustav nisu unijeli sve potpise jer ne želimo usporiti daljnji tijek raspisivanja referenduma.”.

Miletić: Najjači smo, najjači!

“Ne “ja” nego – mi” – Kaže njegov kolega Marin Miletić i pojašnjava:

“Znate li zašto smo mi Mostovci tako jaki i zašto rastemo u cijeloj Hrvatskoj? Uspjeli smo unutar ekipe napraviti onu pravu “kemiju”. Iako mnogi jaki individualci, snažne osobnosti – povezala nas je drevna ljubav prema neprolaznom i neraspadljivi ideali.

Ušli smo u Sabor nas osmero čistog srca. Mana naravno imamo, kao i svi ljudi. Ali se trudimo i ne odustajemo od popravljanja sebe. Samo tako – popravljajući sebe – možemo popraviti i našu Hrvatsku. A mi Mostovci ćemo to učiniti.

Kada preuzmemo odgovornost u vođenju naše zemlje i našeg naroda – sve ćemo napraviti da uništimo korupciju, potaknemo poduzetnike, razvijemo poljoprivredu i samoodrživost, maknemo namete, da zaštitimo naše obitelji i pokrenemo snažniju demografiju, da se ispravno vrednuje sport i sportaši… i još puno toga. Spremamo se svakoga dana. Za ono što je svakim danom sve bliže.

A do tada – mi smo poput armiranog betona. Postojani.”, zaključio je Miletić na svojoj Facebook stranici.

Ipak, trijumfalizam MOST-a teško da će ozbiljnije biti primijećen u širokoj javnosti. Djelomično zbog toga što, prema svim pokazateljima, Covid-19 bolest poprima sve više oblik sezonske bolesti te se prema tome ionako već modificiraju i ublažavaju epidemiološke mjere uključujući i covid-potvrde; a djelomično i zbog toga što se na obzoru, nažalost, valjaju još zlokobnije opasnosti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari