TEŠKA TRAUMA

Na prosvjedu otkrili kako su pretučeni dječaci: ‘Ne spavaju, otimaju se, bore. Pred zoru zaspu’

Photo: Borna jaksic/PIXSELL

‘Jedan od dječaka ima frakturu lubanje i lica, drugi frakturu orbite s krvarenjem unutar glave i oka, hematom ispod oka, treći ima natučene zube i natučenu vilicu te hematome po tijelu, četvrtog su pokušali baciti u Vuku, peti ima polomljeno rebro, a drugo mu je napuklo’, pobrojavali su danas ozljede dječaka na prosvjedu u Vukovaru

Jedan od roditelja pretučenih dječaka otkrio je u subotu na prosvjedu protiv nasilja u Vukovaru kako su djeca.

“Moji ne spavaju, hodaju po kući, otimaju se, bore se, tek pred zoru zaspivaju. Teška je trauma, moramo se s time nositi”, rekao je ovaj roditelj.

Osvrnuo se i na napadače, inače je navodno riječ o propadnicima BBB-ovaca koji su moguće bili i u Grčkoj u vrijeme tučnjave nakon koje je više od 100 navijača mjesecima bilo u grčim zatvorima.

“Ti ljudi šetaju gradom, sudske presude su toliko smiješne – da vam netko napada djecu pa opet šeta gradom, da toliko ima kaznenih djela da se ne može pročitati. Ovo je jauk svih nas roditelja, Grada Vukovara! Imajte poštovanja prema nama i Vukovarcima, nemojte politiku uvlačiti u ovo”, rekao je otac pretučenih dječaka.

Na današnjem skupu pobrojali su ozljede dječaka na koje je nasrnula prošlu subotu skupina navijača oko 22:30.

“Jedan od dječaka ima frakturu lubanje i lica, drugi frakturu orbite s krvarenjem unutar glave i oka, hematom ispod oka, treći ima natučene zube i natučenu vilicu te hematome po tijelu, četvrtog su pokušali baciti u Vuku, peti ima polomljeno rebro, a drugo mu je napuklo. I oni lakše ozlijeđeni, su ozlijeđeni, završeni su u bolnici. Te večeri nisu istukli djecu, nego i nas roditelje, istukli su Vukovar, te večeri pale su sve maske. Pravi navijač djetetu neće nanijeti teške ozljede, on će se ograditi od nasilnika i spriječiti nasilje prema slabijem”, čulo se na prosvjedu, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari