'MOJ GENIJE MUFIĆ'

”Najbolje je biti blago retardiran”: Juričan pisao gradonačelniku Vrbovskog koji je predložio Bandića za počasnog građanina

”Najbolje je biti blago retardiran”: Juričan pisao gradonačelniku Vrbovskog koji je predložio Bandića za počasnog građanina

Dario Juričan preko Facebooka poslao je, kako je nazvao, ljubavno pismo gradonačelniku Vrbovskog Draženu Mufiću koji je predložio Milana Bandića za počasnog građanina tog goranskog grada. 

Podsjetimo, Gradsko vijeće Vrbovskog je taj prijedlog gradonačelnika prihvatilo s 12 glasova za u Vijeću koje broji 17 članova. Uz svoje ljubavno pismo, Juričan je stavio i popis članova Vijeća koji su glasali za taj prijedlog gradonačelnika, pišu Vijesti.hr

Status Darija Juričana prenosimo u cijelosti: 

“Čitam ja tako, dragi moj gradonačelniče Mufiću, kako si predložio Milana Bandića aka Rezač etiketa za počasnog građanina Vrbovskog, a što je  Gradsko vijeće prihvatilo sa 12 od 17 glasova.

E pa ja ti, moj genije Mufiću, od srca čestitam!

Vidim da su te promptno napale dežurne medijske hijene pa si ti, lukavče, odmah poslao retorički odheb:  ‘Da li je bilo nekih loših stvari oko Bandića? Ne znam.’

Imaš ti pravo moj Mufiću, najbolje je u životu biti blago retardiran. Kad netko počne baljezgati o nepravdi, kriminalu, korupciji, optužnicama ili – da pojednostavim – političkom smeću, samo se treba popišat po svemu tome s jednim odlučnim: Ne znam.

Kao onda kad te Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pitalo kako si, majstore, obrtu vlastite supruge potpisivao narudžbenice za nabavu klupa, koševa i pepeljara, te prijevoz ukrasnog raslinja i tako trošio gradske pare, pa te Povjerenstvo novčano kaznilo, a potvrdio je to i Upravni sud, ja sam vidio projekciju tvoje izjave:
‘Da li je bilo nekih loših stvari oko poslovanja s mojom ženom? Ne znam.’

Nego da se ja vratim na tvoje, moj genije Mufiću, objašnjenje zašto je Rezač etiketa dobio počast u Vrbovskom:

‘Za doprinos ugledu i napretku Grada Vrbovskog: Grad je za igralište dobio kosilicu, došlo je i 200 kubika komposta te rasvjeta za Božić…’

Da ponovim: Rezač je poslao kosilicu, kompost i rasvjetu i to po običaju  muljajući preko Zagrebačkog holdinga, jer tvog Vrbovskog nema u Aktima gradonačelnika niti Glasniku Grada Zagreba. I time je pridonjeo ugledu i napretku Vrbovskog.
Evo još ću jednom, polako, moj Mufiću: kosilica… kompost.. rasvjeta… za doprinos ugledu i napretku Grada Vrbovskog.

Ali najdraža priča mi je o gradskoj tvrtki Komunalac kojom ti indirektno dirigiraš i koja je nedavno ‘odlučila’ da će usluge poskupiti za 150 posto. Srećom, tome si se usprotivio, ni manje ni više nego ti moj Mufiću i tu pojavu sa svojim suradnicima oštro osudio.
Koji bandićoliki show, dragi moj Mufiću. Dobar si ti učenik, vidim ja svetački potencijal u tebe. Možeš mi vjerovati, svecima se bavim već godinama.

Nego, znaš onu floskulu kako imamo lijepu zemlja, a uspijemo sve zasrati?

E vidiš, moj Mufiću, to je priča baš o tebi.

I zato ti predlažem da osim počasne titule odeš i korak dalje pa da na ulazu u obližnji kanjon Kamačnik staviš bistu Milana Bandića i na njoj natpis:  ‘Da li je bilo loših stvari oko njega? Ne znamo.’

Znamo da je zahebo Uskok, konkurenciju i otišao kao najveći hebač!“

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

P.S.

Čestitam i genijima iz Gradskog vijeća (HDZ-ovcima, SDP-ovcima i svima ostalim mufićevcima aka kandidatima grupe birača) koji su, zbog kosilice, za počasnog građanina izglasali tipa iz Uskokovih optužnica koji je prije uhićenja u vlastitom stanu dao rezat Fendi etikete s namještaja”, napisao je Juričan i stavio popis onih koji su glasovali za prijedlog gradonačelnika Dražena Mufića.

LJUBAVNO PISMO GRADONAČELNIKU VRBOVSKOG DRAŽENU MUFIĆU KOJI JE PREDLOŽIO REZAČA ETIKETA ZA POČASNOG GRAĐANINA

Čitam ja…

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraČetvrtak, 11. ožujka 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari