Foto: Duško Marušić/Pixsell

Nerlević je na plažu Kamenjak stigla s 15-godišnjih sinom svoe prijateljice i uredno platila kartu od 80 kuna

Porečanka Iva Nerlović ogorčena je na postupanja djelatnika Windsurf Stationa Premantura čiji su je vlasnici pokušali potjerati s medulinske plaže, pod izlikom da imaju koncesiju. Nakon što to nisu uspjeli, namjerno su spustili kajak porečanki na koljeno pritom je ozlijedivši. Na teren je readi toga izašla i policija, piše Glas Istre.

Kako je ispričala, Nerlević je na plažu Kamenjak stigla s 15-godišnjih sinom svoje prijateljice i uredno platila kartu od 80 kuna.

“Planirali smo otići na špilje, nismo namjeravali ostati na toj plaži među pedalinama, ali htjeli smo se tamo malo ohladiti. Onda je došla djelatnica Windsurfinga i krajnje bahato pokušala nas otjerati riječima da ne smijemo biti ovdje, da što ja ne vidim da je to za sport”, ispričala je Nerlović ističući da se na tom mjestu željela samo kratko okupati.

Pokušala sam gospođi objasniti da to što ima koncesiju ne znači da ja nemam pravo spustiti se na plažu no, ona je nastavila vrijeđati riječima da sam “frustrirana baba, da sam krava, da ću vidjeti jer ne znam s kim ima posla”…. Na to sam poludjela, rekla sam joj “Nemaš me pravo otjerati” i odlučila da se neću maknuti. No, do mene je stigao vlasnik i rekao da će on tu spustiti kajake te jedan od njih spustio direktno meni na koljeno, smijući mi se u lice, požalila se Nerlović.

Nitko od vlasnika plaže ovaj incident nije želio komentirati, javlja Glas Istre.
Vijesti.hr
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari