Nastavljaju se ulaganja u Platak: Za sustav zasnježenja i sadržaje 20 milijuna kuna

Neki vijećnici Županijske skupštine smatraju da tvrtka koja upravlja Platkom od 6,6 milijuna kuna prihoda na godinu ostvaruje premalo vlastitih prihoda, tek oko dva milijuna

Primorsko-goranska Županijska skupština prihvatila je u srijedu prijedlog o financiranju gradnje sustava zasnježenja i uređenja cjelogodišnjih sadržaja u Regionalome sportskom i turističkom centru Platku, kojim se u sljedeće tri godine na Platku namjerava uložiti oko 20 milijuna kuna.

Kako je rečeno, županija već godinama ulaže u infrastrukturu na Platku koji je već i zimsko i ljetno odredište, a nakon prvih 20 milijuna kuna sljedećih godina u žičare i drugo namjerava se uložiti još 20 milijuna.

Prijedlog je poduprlo 39 od 46 vijećnika.

Prihvaćajući prijedlog, dio vijećnika istaknuo je kako je potrebno bolje se pobrinuti i za ostala goranska skijališta. Drugi, pak, smatraju da tvrtka koja upravlja Platkom od 6,6 milijuna kuna prihoda na godinu ostvaruje premalo vlastitih prihoda, tek oko dva milijuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari