NE PROPUSTITE „NOĆ ODLUKE“: Izborni program RTL-a uz Mirjanu Hrgu i Zorana Šprajca

Prve rezultate izvanrednih parlamentarnih izbora u nedjelju, 11. rujna pratite u emisiji „Noć odluke“ uz Mirjanu Hrgu i Zorana Šprajca!

Tijekom cijelog izbornog dana RTL će donositi najsvježije informacije s birališta i Državnog izbornog povjerenstva u RTL Vijestima u 12:30, 14:30 i 16:3O.

U 18 sati iz studija u središtu Zagreba počinje “Noć odluke” – uvodna emisija s Mirjanom Hrgom i Zoranom Šprajcom u kojoj ćete moći pogledati ekskluzivni intervju s premijerom Tihomirom Oreškovićem. Slijedi RTL Danas, a u 19 sati prvi doznajte procjenu rezultata izbora u tradicionalnim izlaznim anketama.

U RTL-ovoj Noći odluke čekamo rezultate izbora uz iskusne političke lisce te zanimljiv tim analitičara.

Samo za gledatelje RTL-a okupljen je najjači komentatorski tim u Hrvatskoj, predvođen političkim senatorima Vladimirom Šeksom i Antunom Vujićem. Neizvjesnu, jedinstvenu i provokativnu “Noć odluke” na RTL- u ne smijete propustiti!

Iz RTL-ova središnjeg studija na Trgu bana Jelačića u Noći odluke, urednici i voditelji Mirjana Hrga i Zoran Šprajc uživo će pratiti izborne rezultate, kao i reakcije iz stožera najvažnijih izbornih takmaca. U društvu RTL-ovih analitičara Dražena Lalića, Krešimira Macana, Bože Skoke i Ivice Šole u neizvjesnoj noći će komentirati izbornu utrku.

Ekskluzivno za gledatelje RTL-a izbore će uživo komentirati politički senatori, prekaljeni izborni suparnici – Vladimir Šeks i Antun Vujić. Iz prve ruke gledatelji će doznati kako izbori izgledaju iza kulisa, tko ima više šanse sastaviti vladu kao i tko vuče konce političke budućnosti Hrvatske.

Izlazne ankete RTL objavljuje prvi točno u 19 sati, a izborni stožer RTL-a predvođen političkom reporterkom Damirom Gregoret cijele će večeri pratiti najaktualnije izborne rezultate uz stručnu analizu profesora Ivana Rimca.

RTL će izbore pratiti i na društvenim mrežama, putem Facebook live chata te kroz interaktivne grafike i statistički centar. U raspravu se uz analitičare mogu uključiti i građani putem hashtaga #vrijemeodluke.

Neizvjesne izbore ne smijete propusti – u Noći odluke gledajte RTL!

Vijesti.hr
Foto: RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari