PREDIVNA KAMPANJA

”Neka rane postanu samo ožiljci” Prekrasna kampanja koja unesrećenima u potresu vraća osmijeh i nadu!

Foto: Facebook/Savez društava "Naša djeca" Hrvatske

Simboličnim bojanjem stabla u žuto u Petrinji je obilježen početak donacijske kampanje Društva „Naša djeca“ pod nazivom „Neka rane postanu samo ožiljci“ – psihosocijalna podrška djeci i roditeljima Banovine.

Jedno je stablo u petrinjskom parku obojeno eko žutom bojom, koja simbolizira nadu i optimizam, toliko potrebnu ovom području i njegovim stanovnicima.

Na taj su način dvije partnerske organizacije koje su udružile snage u ovoj kampanji: Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske i Centar za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ krenule u prikupljanje sredstava koja će omogućiti nastavak rada stručnjacima na terenu na području Banovine. Sredstvima koja će se prikupljati putem kampanje pomoći će se više od 650 djece i roditelja na području Banovine kroz radionice psihosocijalne podrške i kreativnih aktivnosti.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da svojom donacijom pomognu da rane postanu samo ožiljci kako bismo djeci i roditeljima pomogli zacijeliti njihove rane, olakšati proživljene traume i vratiti im osmijeh i nadu. Donirati se može na: https://savez-dnd.hr/donacija/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari