VARAŽDINSKI HDZ-OVAC

NEOŽENJENI PRAVNIK Ima dva kredita ali i stan, BMW…. Evo imovinske kartice kandidata za ministra

Foto: Screenshot Instagram

Habijan je diplomirani pravnik i zastupnik u Hrvatskom saboru. Ranije je bio odvjetnik u Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri, a uz saborsku dužnost je i član Gradskog vijeća u Varaždinu

Varaždinski HDZ-ovac Damir Habijan trebao bi biti novi ministar gospodarstva i održivog razvoja. Habijan je diplomirani pravnik i zastupnik u Hrvatskom saboru. Ranije je bio odvjetnik u Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri, a uz saborsku dužnost je i član Gradskog vijeća u Varaždinu.

Plenković se, tumače dobro upućeni, odlučio za Habijana kako bi i HDZ sa sjevera dobio jaku političku funkciju u Vladi.

Pogled u imovinsku karticu pokazuje zastupničku mjesečnu plaću od 2.087,20 eura. Uz to, ovaj neoženjeni 41-godišnjak mjesečno primi i 199,08 eura.

Ima dva kredita, stan i BMW

Habijan ima dva kredita čiji je ukupan iznos 98.745,77 eura. Na kredite mu mjesečno ode 827,41 eura. Tu je i leasing za osobni automobil, BMW3, od 32.000 eura, piše 24sata.

“Razumijevanja radi, vozim osobno vozilo marke BMW3 2019. godište koje je predmet Ugovora o leasingu i koje je upisano kao vlasništvo leasing društva”, navedeno je u imovinskoj kartici.

Kandidat za novog ministra ima i stan u Varaždinu od 46.12 metara kvadratnih, a njegova vrijednost je procijenjena na 100.000 eura.

Također se navodi da je Habijan član Udruge Active Vita i Udruge SRD 315 Sjeverozapad, ali njegova funkcija nije istaknuta, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari