VESELA BOŽIĆNA ATMOSFERA

Veseli Kamion Djeda Mraza obradovao brojne pulske mališane i posjetitelje

Najveseliji kamion ovih blagdana jučer je stigao u Istru i veselu božićnu atmosferu donio u Pulu. Kamion Djeda Mraza zaustavio se na parkiralištu Društvenog centra Rojc i brojne mališane i posjetitelje razveselio prigodnom božićnom predstavom, pjesmom i plesom te darivanjem Kraš slatkišima i balonima.

Posebna atrakcija bio je blagdanski dekoriran kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer, a koji je bio pozornica za zabavnu i edukativnu predstavu “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Poslovna grupa Auto Hrvatska u Istri posluje više od 10 godina pružajući korisnicima najkompletniju servisnu podršku kroz MAN prodajno – servisni centar za gospodarska vozila u Pazinu te Peugeot prodajno-servisni centar osobnih vozila u Poreču.

Djed Mraz nastavlja svoju veliku turneju dugu čak 2.500 kilometara: nakon SOS Dječjeg sela Vladimirevci, Osijeka, SOS Dječjeg sela Lekenik, Varaždina, Karlovca i Pule, Kamion Djeda Mraza će posjetiti Pazin (15.12.), Rijeku (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.).

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari