SRAMOTNO!

Nijemac na Rabu betonirao mul i nikome ne da pristup; Postavio 4 bove i dovodi prijatelje s jahtama!

Foto: Morski.hr/ČITATELJICA

Nova priča bahatog svojatanja pomorskog dobra stiže s Raba. Tip je privatizirao pomorsko dobro, izbetonirao ga, a potom krenuo i korak dalje…

– Vi se čudite da pojedinci svojataju plaže za privatne… moj susjed Nijemac je u moru zalio betonom privatan mul na koji nikome ne da pristup. Još je stavio 4 bove na koje vežu njegovi prijatelji svoje jahte cca 20-30 m od plaže s tim da je ACY marina odatle udaljena oko 200 m… Niti je sigurno za kupanje, niti higijenski jer negdje prazne otpad iz jahti – žali se čitateljica koja je fotografije poslala Morski.hr.

– A kome se obratiti? – pita se ona – Lučka ispostava Rab da nema ovlasti u tome.. pokušavam poslati mail na Ministarstvo pomorstva.. mail ne prolazi… a jahte stoje… i nikome ništa – žali nam se.

VIDEO DANA:

No čini se da Nijemac nije jedini. Ovakvih mulova se nažalost može pronaći na tisuće, pa čak i u Supetarskoj Dragi ima mnoštvo mulova i rivi koji su na divlje sagrađeni, na identičan način. No bahatluk zabrane korištenja drugima, postavljanje bovi i vezivanje jahti – to se zasigurno neće svidjeti nadležnima.

Odgovornima se upitom obratio i sam Morski.hr, no odgovora još nema.

A ako se netko danas na Rabu želi okupati i zanima ga gdje je ova prekrasna riva s nešto hlada na koju zasigurno stane 40-50 ručnika, a možda i 10-ak ležaljki, evo i lokacije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari