Noćni sastanak Petrova i Karamarka: “Novi mandatar bit će jaka i stručna figura”

Kasno sinoć u središnjem uredu Mosta sastali su se Tomislav Karamarko i Božo Petrov kako bi nastavili pregovore oko novog mandatara. ‘ Imamo 24 sata, znači, ne gubimo vrijeme. Razgovarali smo o prijedlozima za mandatara s naše i njihove strane’, rekao je Petrov

Kasno sinoć u središnjem uredu Mosta sastali su se Tomislav Karamarko i Božo Petrov kako bi nastavili pregovore oko novog mandatara.

“Trenutno razgovaramo o onome što smo rekli da ćemo raditi. Imamo 24 sata, znači, ne gubimo vrijeme. Razgovarali smo o prijedlozima za mandatara s naše i njihove strane i to je to”, kratko je rekao čelnik Mosta.

Na pitanje jesu li nešto bliže dogovoru oko imena mandatara, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je rekao da razgovaraju o zanimljivim kandidatima.

“Sutra ćete kod predsjednice znati sve”, rekao je Karamarko.

Nije htio komentirati radi li se o kandidatu iz Mosta ili HDZ-a.

“Sutra ćete sve znati. Nije korektno da govorim jer još nismo odabrali. U svakom slučaju, mislim da će biti jaka i stručna figura”, rekao je Karamarko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari