PROKLJUČAO BIJES NARODA! MOST-ov facebook profil zatrpan uvredljivim komentarima razočaranih glasača!

Nije trebalo dugo čekati da glasači MOST-a na svoj način prokomentiraju najnoviji politički manevar platforme za koju su glasali na parlamentarnim izborima.

MOST-ov facebook profil naprosto je zatrpan uvredljivim komentarima glasača i pogrdnim ocjenama te političke platforme koja je tjednima izluđivala narod, a potom u posljednjim trenucima još jednom promijenila „stranu“, kako ova posljednja događanja na hrvatskoj političkoj sceni tumači narod.

Evo samo nekih ocjena ostavljenih na MOST-ovu facebooku.

“Ovakav igrokaz još nismo vidjeli, na tome vam hvala. Ali nakon ovog političkogsuicida učinite građanima uslugu i nestanite s političke scene i dajte nam nove izbore.
Nikakvih principa i načela vi nemate!”

“vi ste dno dna! dao sam vam svoj glas jer ste bili svjetlo na kraju tunela. ovo što ste uradili danas može uraditi čovjek koji nema muda, nema svoje JA. izigrali ste hrvatski narod da bi uspjeli sastavit vladu sa kriminalističkom organizacijom koja je pokrala i uništila hrvatsku. kako vas nije sram? nisam simpatizer ni lijeve koalicije jer isto imaju neke koji ne zavređuju da im se veli da su ljudi, al ipak su pomaknuli ovu zemlju na bolje. di vam je kičma? ko vam je postavio ultimatum? ko vam je zaprijetio? nikad više nečete dobit više od jedan posto glasova. moj ste izgubili. lagali ste mi. obmanuli ste me. hvala vam na tome.”

“Nemojte nas razočarati- bar još 2-3 puta promijenite stranu do Nove godine. Rašković, Karadžić… Petrov. Psihijatri u politici. Dva ratna zločinca i jedan redikul. A šta ćemo sa ovjerenom javnobilježničkom izjavom Božo- hoće to Grmoja kako zaspinat sad, ili? Suradnja a ne koalicija :-))) nije govno nego se pas posra :-)))”

“Suradnja sa HDZ-om….Sramota…zao mi je sto ste dobili moj glas. Izigrali ste povjerenje svoj birača….i radite budale od njih. Budite korektni i kazite konkretna imena zbog kojih ste u roku pet sati odbacili sdp i bez pregovora presli hdz-u. To su ozbiljne optužbe koje neozbiljno shvacate.”

“Moj glas ste dobili sad i vise nikad. Hdzova prcija puna istih uhljeba na celu sa najvecom izdajicom hrvatske politike od osnutka drzave.”

I tako dalje i tako dalje. A glas naroda uvijek je onaj nepogrešivi korektiv političkih floskula izrečenih u javnom prostoru, i uglavnom nepogrešivo detektira nečije (političko) ponašanje i karakterizira ga svima razumljivim rječnikom.

most pogrde2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari