ODLUKA STOŽERA

Nova mjera u Istri: Ni učenici od 1. do 4. razreda drugi tjedan nemaju nastavu u školi!

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

Za više razrede osnovnih škola, od petog do osmog razreda odvijat će se prema modelu C odnosno na daljinu, kao i u svim srednjim školama, uključujući i maturante

Obustavlja se nastava u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi, za niže razrede od prvog do četvrtog razreda. U svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola, od petog do osmog razreda odvijat će se prema modelu C odnosno na daljinu, kao i u svim srednjim školama, uključujući i maturante, izvijestili su iz Stožera Civilne zaštite Istarske županije.

Dodali su, međutim, da osnovne škole, koje su u mogućnosti, nastavu za niže razrede od prvog do četvrtog razreda mogu provoditi po modelu C, odnosno na daljinu.

Stožer je takvu odluku donio temeljem procjene epidemiološke situacije i uz pozitivno očitovanje osnivača škola – Istarske županije, Grada Pule, Rovinja, Poreča, Umaga, Labina i Grada Pazina.

Stožer Civilne zaštite Istarske županije će, temeljem procjene epidemiološke situacije, do 14. travnja donijeti novu Odluku o daljnjem modelu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari