NAKON TURNIRA U ZADRU

NOVAK ĐOKOVIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS: Napokon objavljeni nalazi najboljeg svjetskog tenisača, zaražena i supruga Jelena

Marko Dimic/PIXSELL

Novak se osjeća dobro i nema nikakve simptome

Srpski tenisač Novak Đoković pozitivan je na koronavirus nakon što je testiran u Beogradu. Kako je potvrđeno u priopćenju iz njegovog tima, i on i supruga su pozitivni dok su djeca dobila negativan rezultat. Dodaju kako nemaju simptome.

Nakon što se u nedjelju koronavirus pojavio na Adria Touru u Zadru, najbolji svjetski tenisač odmah je otišao u Srbiju gdje je s obitelji obavio testove.

Novak se osjeća dobro, nema nikakve simptome i sada ga očekuje samoizolacija u trajanju od 14 dana.

Pošto je otkriveno da nekoliko učesnika Adria tour-a ima COVID-19, Đoković je iz predostrožnosti napravio test na ovaj virus i rezultati su pokazali da je pozitivan, piše Kurir.

“Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna” potvrdio je Đoković.

Od sudionika u Zadru do sada je utvrđeno da su pored Bugarina Grigora Dimitrova zaraženi i naš Borna Ćorić, trener bugarskog tenisača Dimitrova i kondicijski trener Novaka Đokovića.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari