Foto: Facebook/Otok Pag/ Antonela Gligora

Sukob oko svojatanja pomorskog dobra uzburkao je duhove na otoku Pagu. U Facebook grupi “Otok Pag” preko vikenda su objavljene fotografije iz uvale Mandre u općini Kolan te optužbe na račun Predsjednika odbora za prostorno planiranje da upravo on tjera kupače sa “privatne rivice” koja “ne može biti privatna”.

Pale su teške riječi, a članovi grupe najavljuju da će se “od sutra namjerno baš tamo kupati”.

– Dakle javna plaža na Mandrama, no klasična priča iza nje. Budući da je “veličanstvena” rivica ispred kuće gospodina Ivice Šupraha (nadimak Ćele). Dotični me upravo izvrijeđao, prijetio te se ponašao potpuno bolesno samo zato što sam kročila na navedenu rivicu te se tek planirala okupati. Nastavno na sve, gospodin je još i prijetio komunalnim redarom i policijom, prenosi Morski.hr

Da se nadovežem.. Kada sam stigla, na rivi su bile silne deke, ručnici i prljave gaće a nigdje nikoga. Čim je dotični skužio da se netko približio nastao je kaos. Što reći?! Nisam li upravo ja ta koja bi trebala pozvati policiju i komunalnog redara? Nadam se da će se prepoznati na ovoj lijepoj sličici – napisala je u Facebook grupi “Otok Pag” Antonela Gligora.

VIDEO DANA:

U grupi se javio i sam prozvani Ivan Šupraha, objašnjavajući da stvari ne stoje baš tako.

– Potaknut nizom komentara želim dati i svoj pogled na ovaj “slučaj”. Svim ljudima u demokratskom društvu je poznato da je za kvalitetnu ocjenu nekog ili nečega potrebno čuti obje strane. Ne mislim odgovarati svakome ponaosob, ali želim reći da se službena informacija dvo koje može svatko doći, nalazi u adekvatnoj instituciji – MUP-u Pag.

Iako ovaj “slučaj” nije ni približno navedenom, ja se kao civilizirana osoba duboko ispričavam svima onima kojima je poremećen mir, godišnji odmor ili bilo koji sličan trenutak. Vjerujte mi da kao stručna osoba sve vas podržavam u svim nastojanjima da se zaštite sve prirodne vrijednosti naše lijepe Domovine, pomorsko dobro i sve vezano u tu domenu – kazao je Ivan Šupraha, koji je uz potpis stavio i svoju titulu “mag.ing.arch.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari