ODLUKA U KBC RIJEKA: Riječki kirurg kojeg je studentica optužila za seksualno uznemiravanje bit će razrješen dužnosti

Foto: Pixell/Ilustracija

Članovi Upravnog vijeća KBC-a Rijeka od strane Ravnateljstva izviješćeni su o razlozima za razrješenje riječkog kirurga

Na sjednici koja se danas održala u KBC-u rijeka, odlučeno je da se pokrene postupak za razrješenje dužnosti riječkog kriruga koje je studentica medicine prije dva mjeseca prijavila za spolno uznemiravanje, piše 24 sata. Naime, raspravu o ovom slučaju je na sjednici pokrenula predsjednica Saborskog vijeća za zdravstvo dr. Ines Strenja Linić.

“Ravnateljstvo KBC-a Rijeka donijelo je odluku o pokretanju postupka razrješenja liječnika, rukovoditelja ustrojbene jedinice, zbog povrede Statuta ustanove i djelovanja protivno poslovnim i profesionalnim interesima KBC-a Rijeka.

Temeljem obveze poštivanja Zakona o radu i Zakona o zaštiti osobnih podataka, u ovom trenutku nismo u mogućnosti iznijeti dodatne pojedinosti o postupcima i radnopravnom statusu djelatnika.

Na sjednici održanoj 23. siječnja 2017. godine članovi Upravnog vijeća KBC-a Rijeka od strane Ravnateljstva izviješćeni su o razlozima za donošenje navedene odluke”, navodi se u dopisu Ravnateljstva KBC-a Rijeka.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari