OGLASIO SE I ŽIVI ZID: ‘Runtića i Vargu u životu pokreće samo i jedino novac!’

Nastavlja se verbalni rat unutar koalicije Jedina opcija okupljene oko Živog zida

Nakon što je Hrvoje Runtić optužio Ivana Vilibora Sinčića i Ivana Lovrinovića za podmićivanje, prvo se oglasio ovaj potonji.

Lovrinović je poručio kako je Runtić očito postao najslabija karika Živog zida preko koje se pokušava destabilizirati koalicija.

Nedugo potom putem Facebooka su se oglasili i iz Živog zida. Očekivano, krenuli su u kontranapad.

“Hrvoje Runtić i Mihaela Varga prijetvorni su ljudi koje u životu pokreće samo i jedino novac odnosno želja da žive iznad vlastitih mogućnosti.

Brojne su žrtve njihovoga nečasnoga djelovanja koje uvijek ide u istome smjeru: posudi/izvuci novac, a nakon toga promijeni adresu stanovanja i potpuno odbaci ljude koji su ti pomogli.

To smo, na žalost, shvatili prekasno i iz toga razloga se ispričavamo javnosti i našim biračima.

Sada, kada je stvar izašla u medije, javljaju nam se desetine građana prevarenih od para Runtić-Varga”, pišu iz Živog zida dostavljajući navodnu presudu o prevari koju je spomenuti par izvršio.

“Taj par za enormne količine novca ima zadatak uništiti i stranku i koaliciju. Lažima, podmetanjima, izmišljotinama, sve za novac koji im je jedino što vrijedi, gaze sve pred sobom. Ne samo svoje dojučerašnje stranačke kolege, već i profesionalce, ozbiljne ljude koji su radili za našu koaliciju.

zivi-zid-priopcenje

Tako su spremni uništiti i profesora Lovrinovića i PR stručnjaka. A koliko je pojedinaca sličnu sudbinu već doživjelo, tek ćete ovih dana vidjeti na konferenciji za medije”, stoji u priopćenju.
Matko Breber

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari