VRIJEDNA POMOĆ

Oktal Pharma donirala 100.000 kirurških maski Stožeru civilne zaštite

Iz kompanije ističu kako u ovim izazovnim vremenima nastoje odgovoriti na povećane potrebe za lijekovima i medicinskim proizvodima

S ciljem pružanja pomoći u prevladavanju teške situacije uzrokovane pandemijom koronavirusne bolesti COVID-19 veledrogerija Oktal Pharma d.o.o. je donirala 100.000 komada zaštitnih kirurških maski Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju iz kompanije.

Iz Oktal Pharme ističu nadu da će ovaj napor pomoći u osiguravanju dovoljnog broja zaštitne opreme za sve djelatnike u zdravstvu koji se u ovoj krizi suočavaju, između ostalog, i s nestašicom nužnih sredstava za rad.

Kao društveno odgovorna kompanija, Oktal Pharma trudi se u ovim izazovnim vremenima odgovoriti na povećane potrebe za lijekovima i medicinskim proizvodima, a osiguravanjem kirurških maski Stožeru Civilne Zaštite RH dokazali su svoju ulogu ključnog partnera hrvatskog zdravstvenog sustava.

Danas.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari