SVAKA IM ČAST

Video | Oluja uništila kuću obitelji malog Petra (6) koji ima presađeno srce. A onda su se pojavili heroji…

U oluji je uništena i skromna kuća u kojoj s obitelji živi šestogodišnji dječak Petar kojem je prije dvije godine presađeno srce, piše Net.hr.

Dok traje sanacija posljedica strašnog nevremena u Slavoniji, za Općinu Bošnjaci i Grad Županju proglašena je prirodna nepogoda. Svi koji su pretrpjeli štetu trebaju se javiti lokalnoj samoupravi u roku od osam dana. Tuča veličine teniske loptice devastirala je kuće, uništila usjeve i automobile. Prema prvim procjenama šteta na stambenim objektima veća je od pet milijuna eura.

U oluji je uništena i skromna kuća u kojoj s obitelji živi šestogodišnji dječak Petar kojem je prije dvije godine presađeno srce.

Dok je on pomagao roditeljima, na vratima ga je dočekalo iznenađenje. Novi klima-uređaj koji mu je neophodan, a uništen je u nevremenu kao i ostatak kuće. Klimu su mu poklonili vojnik Josip i volonterka Josipa koji su obitelji i sanirali krov.

‘I ja imam svog malog Petra’

“Odlučio sam odmah reagirati na poziv moje prijateljice Josipe kad je rekla kakvo je stanje i da dječaku treba klima. Morao sam reagirati i rekao sam odmah – sutra kupujem klimu i donosim je ovdje. Odazvalo se i par mojih prijatelja koji su donirali d se pomogne Petru”, kazao nam je Josip i kroz suze otkrio da i on ima svog malog Petra.

“Također od šest godina i emocije su to dodatno potaknule”, zaključio je.

Petrov otac Mario Doknjaš zahvalio je svima na pomoći. “Hvala ljudima na velikom srcu i podršci, na svemu što su pomogli. Mi ćemo dalje nastaviti boriti”, poručio je, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari