OPASNA AVANTURA: Ivica Kostelić zbog ozeblina završio u riječkoj barokomori

Proslavljeni skijaš Kostelić i Miha Podgornik u osamnaest dana prešli su 582 kilometra Grenlanda pri ekstremno niskim temperaturama od 34 stupnja ispod ništice, a to se odrazilo na njihovo zdravlje

“Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog – ozeblina! Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi”, napisao je Ivica Kostelić na svom Facebok profilu, nakon što je završio u Centru za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC-a Rijeka.

Razlog tome je što je opasna avantura u koju se proslavljeni skijaš uputio s prijateljem Mihom Podgornikom. Njih dvojica su u osamnaest dana prešli su 582 kilometra Grenlanda pri ekstremno niskim temperaturama od 34 stupnja ispod ništice.

Kostelić se također na svom profilu osvrnuo i na zdravstveno stanje svog prijatelja koji je na Grenlandu prošao još gore te mu čak prijeti amputacija prsta.

Tako je napisao: “P.S. Update za Mihu: započeo je s terapijama u barokomori, prvi rezultati su ohrabrujući, ali je stanje još uvijek neizvjesno”.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari