Otkriveno kako je umrla Veronika Pecolaj, lažna medicinska sestra iz Obrovca

Foto: Dino Stanin/Pixsell

Dr. Goran Jusup pronašao je Veroniku Pecolaj koja se gušila

Obdukcija tijela 26-godišnje Veronike Pecolaj, koja je u četvrtak nešto prije 23 sata pronađena mrtva u stanu doktora Gorana Jusupa na obrovačkoj Obali hrvatskog časnika Senada Župana, potvrdila je da je uzrok smrti bio gušenje hranom, čime je isključena mogućnost kaznenog djela, piše Zadarski.hr.

Obdukcija je provedena na Odjelu patologije bolnice u Splitu, gdje je tijelo 26-godišnjakinje prevezeno nakon smrti.

Podsjetimo, policija je dobila dojavu u četvrtak nešto iza 22 sata da je pozlilo ženskoj osobi na gore navedenoj adresi u Obrovcu, međutim, nešto kasnije konstatirana je smrt Veronike Pecolaj. Pronašao ju je Goran Jusup s kojim je živjela, no niti on joj nije uspio pomoći.

Podsjetimo, javnost je ostala šokirana nakon što je ovog proljeća u medije izbila priča o liječniku iz Obrovca i njegovoj medicinskoj sestri koja nije završila medicinsku školu i nije kvalificirana za taj posao. U njegovoj ordinaciji pacijenti su već ranije prijavljivali nepravilnosti, ali reakcije sustava nije bilo te je doktora Jusupa u samo nekoliko mjeseci napustilo 900 pacijenata i pacijentica.

Veronika Pecolaj je tada zaradila optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja ili potvrđivanja lažnih podataka, odnosno, neovlaštenog nošenja znakovlja službene osobe, a zadržana je i na odjelu psihijatrije Opće bolnice Zadar.

Nakon svega, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, raskinuo je ugovorni odnos s ordinacijom dr. Jusupa.
Vijesti.hr
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari