RODITELJI SE ŽALE

Ovakve su maske dobili učenici u Zagorju. Koštaju gotovo 100 000 kuna!

Foto: Ni Zagorje malo

Potpuno neupotrebljive zaštitne maske dobili su učenici zagorskih škola. Maske su prevelike, jednoslojne i ničemu ne služe.

Te je maske naručila Krapinsko-zagorska županija, odnosno župan Željko Kolar koji se još prošli tjedan ”požalio”da ”samo maske za početak školske godine koštaju gotovo 100.000 kuna”.

”Prema uputama HZJZ-a, maske trebaju biti dvoslojne i priljubljene uz lice. S ovim maskama se po troje djece istodobno može omotati “, kažu roditelji koji su poslali fotografije portalu Ni Zagorje malo.

Iako je Krapinsko-zagorska županija srce tekstilne industrije, župan je maske naručio – od distributera, preprodavača. Na deklaraciji je označen V-style zaštitna oprema.

Iz te tvrtke pak kažu da sa Županijom nisu poslovali, nikakvu isporuku nisu napravili za Zagorje te da je Županija očito njihove maske kupila od distributera.

Radi se o jednoslojnim maskama koje su najjeftinije i koje se, kako su rekli za portal Ni Zagorje malo, smanje nakon nekoliko pranja.

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari