POSLJEDICA KORONAVIRUSA

VIDEO Profesorica umrla nakon što je kolabirala tijekom izvođenja on line nastave: ‘Ne mogu…’

Screenshot video

Paola de Simone (46), sveučilišna profesorica povijesti 20. stoljeća iz Buenos Airesa, držala je virtualno predavanje studentima iz svog doma jer je bolovala od koronavirusa, no tijekom tog predavanja je kolabirala i preminula nakon toga.

Do nje je prvi uspio stići suprug, inače liječnik, no za De Simone nije bilo spasa. Nažalost, taj tužan trenutak vidjeli su njeni studenti.

“Požalila se da ima problema s disanjem i pokušali smo saznati njenu adresu da pozovemo pomoć, ali jedva je izustila da ne može ništa reći te se srušila”, prepričali su studenti i dodali da se na ranijim predavanjima moglo vidjet kako joj je stanje sve lošije.

De Simone nije skrivala da boluje od koronavirusa.

“Vrlo je teško. Doma sam i imam virus dulje od četiri tjedna, a simptomi nikako ne prolaze… Moj suprug je već iscrpljen od toliko posla”, izjavila je putem društvenih mreža.

U Argentini je, prema podacima Sveučilišta Johns Hopkins, do sada zabilježeno više od 450.000 oboljelih od covida-19, od čega je umrlo više od 9000 ljudi.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari