'PITATE SE I DALJE ZAŠTO?'

Ovo je šef psihijatrije u Leskovcu: Pozira s oružjem i član je Vučićeve stranke

Foto: Facebook

Doktor na jednoj od fotografija pozira nasmijan s dva pištolja, a na glavi ima beretku s amblemom JSO

Fotografije koje je načelnik leskovačke psihijatrije Goran Tojaga sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su Srbiju i regiju te su pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun, javlja Nova.rs.

Ministrica zdravlja Danica Grujičić naredila je direktoru Opće bolnice Leskovac da hitno poduzme mjere nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije šefa neuropsihijatrije Gorana Tojage koji pozira s oružjem.

“Pitate se i dalje zašto?”, jedan je od komentara na Facebook profilu doktora.

“Pričat ću s doktorom u ponedjeljak. Točno je da me ministrica zvala. Nakon razgovora odlučit ćemo što i kako dalje”, rekao je direktor bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević, prenosi Jugpress.

Doktor na jednoj od fotografija pozira nasmijan s dva pištolja, a na glavi ima beretku s amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je komandant Milorad Ulemek Legija osuđen za ubojstvo premijera Zorana Đinđića, piše Republika.rs.

‘Nemam pravo oružje’

Na društvenim mrežama predstavlja se kao “Don Goran Tojaga”. Iako mu je profil zaključan, skandalozne fotografije kruže društvenim mrežama. Na jednoj je u maskirnoj uniformi i drži pušku, na drugoj ima šljem i pozira s pištoljem.

“To su igračke, airsoft. Nemam pravo oružje, nikad nisam pucao ni na koga, nisam ubio životinju, ni vrapca ne mogu ubiti. Ne promoviram nasilje”, rekao je za Republika.rs doktor koji pozira s beretkom jedinice čiji je komandant ubio premijera.

Na pitanje kakvu poruku šalje takvim fotografijama, odgovorio je: “Muškarci vole oružje, a žene nakit. Ne dajem poruku da treba biti nasilan. Ne ubija oružje, već ljudi”.

Podsjetimo, 13-godišnji učenik je 3. svibnja u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislava Ribnikara” ubio devetero i ranio sedmero osoba. “Radi se od delikatnoj situaciji s kakvom se Srbija i srpska javnost još nikada nisu susreli”, rekla je odvjetnica i braniteljica dječaka ubojice Irina Borović, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari