Pernar ima rješenje i za koronavirus: ‘Prestanite pušiti i počnite konzumirati vitamin C u prahu!’

Idi na originalni članak

‘Doza koju preporučam je po trećinu čajne žličice 3x dnevno. Možete me poslušat i ne morate, na meni je da izrazim svoj stav’, napisao je Pernar

Oglas

U Hrvatskoj je potvrđen prvi oboljeli od koronavirusa, riječ je o mlađem čovjeku koji ima blaži oblik bolesti, on je izoliran i zasad je dobro, objavio je u utorak premijer Andrej Plenković nakon sjednice Nacionalnog stožera civilne zaštite u Banskim dvorima.

A na Facebooku se povodom potvrde prvog slučaja koronavirusa u Hrvatskoj javio i saborski zastupnik Ivan Pernar. On, naime, ima rješenje i za ovu bolest.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Budući da su javili da je korona stigla u Hrvatsku, moj savjet svima je da prestanu pušiti (ukoliko već nisu) i počnu konzumirati vitamin C u prahu, ima ga za kupit u DM-u. Doza koju preporučam je po trećinu čajne žličice 3x dnevno. Možete me poslušat i ne morate, na meni je da izrazim svoj stav”, napisao je Pernar.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpernari%2Fposts%2F2614394338886333&width=500″ width=”500″ height=”677″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”

Vijesti.hr

Exit mobile version