ZBUNILO I ZNALCA

Pitanje u ‘Milijunašu’ izazvalo negodovanje gledatelja: ‘Idiotski je postavljeno, ovo je očita navlakuša’

Foto: Screenshot/ HRT

Epizoda ‘Milijunaša’ pokrenula raspravu na društvenim mrežama zbog jednog trik pitanja

Gledatelji su izrazili svoj bijes na društvenim mrežama, a sve zbog pitanja u emisiji “Tko želi biti milijunaš?”. Naime, natjecatelj Roko pogrešno je odgovorio na pitanje i to je pokrenulo žustru raspravu, piše Net.hr.

‘Što je bilo ovo na Milijunašu?’

“Koja rijeka ne teče afričkim kontinentom?”, glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: A) Malawi, B) Senegal, C) Niger i D) Gambia. Točan odgovor je bio Malawi jer to nije rijeka, već jezero. Nakon sinoćnje epizode Hrvati su svoje doživljaje odlučili podijeliti na Redditu.

“Glupo pitanje, pričaju o rijekama, a stavljaju jezero u mogućnost odgovora”, “Trik pitanje, ne kužim čemu strka”, “Pitanje je malo idiotski postavljeno i navlakuša”, “Pitanje je moglo biti bolje postavljeno”, “Sve u svemu, užas od pitanja”, samo su neki komentari na pitanje koje je mnoge natjeralo na razmišljanje.

VIDEO DANA:

‘Očito je da znalac nije dvaput promislio’

Međutim, neki su se složili da je natjecatelj trebao shvatiti o čemu je točno riječ u pitanju: “Očito je da znalac nije dvaput promislio u glavi što može biti odgovor, ono što mu je na prvu palo na pamet je na kraju i predložio kao točan odgovor. Brzopletost koja je, nažalost, koštala igrača, no događaju se očito i takve stvari. Šteta”, napisao je jedan korisnik, a drugi dodao: “Ni prvo ni zadnje trik pitanje. Ne kužim u čemu je problem.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari