PARLAMENTARNI IZBORI 2024.

Plenković: “Nitko od stranaka nam nije ni čestitao, to su valjda naučili od Milanovića!’

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

U objavi je naveo i da je HDZ pobijedio u tri zagrebačke jedinice

Andrej Plenković se preko Facebook stranice HDZ-a oglasio iz Bruxellesa te očitao lekciju o čestitanju na izborima, piše Net.hr.

“Video razglednica – pobjednička izborna večer”, stoji u objavi iznad videa u kojem je HDZ iskompilirao isječke iz izborne večeri.

Potom su prenijeli izjavu Plenkovića: “Pozivam sve aktere da malo spuste ton. Kampanja je gotova, narod je rekao svoje. Nekome 60-ak mandata, nekome 40-ak, nekome 10-ak, nekome manje ili ništa. Ide se dalje. Narod je poručio koga hoće, a koga neće, nije dao povjerenje kršiteljima Ustava, Milanoviću i poraženom SDP-u. U zapadnim se demokracijama čestita izbornim pobjednicima – jer time iskazuješ poštovanje i prema svojim sugrađanima. HDZ je pobijedio i u sve 3 ZG izborne jedinice.”

U intervjuu za Novu TV komentirao je kako stranke nisu bile dostojne iskazati poštovanje prema sugrađanima, te kako su to ‘zaigurno naučili od Milanovića!’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari