SPUŠTALI IH LJESTVAMA

Pokvario se vrtuljak u Njemačkoj, 24 ljudi duže od sat vremena provelo na vrtoglavoj visini

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vatrogasci su ljude izvlačili i spuštali pomoću ljestvi i kamiona dok su neki u kabinama od nastanka kvara proveli 75 minuta

Prava drama odvila se u zabavnom parku u gradu Halle u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija gdje je došlo do kvara na vrtuljku, a 24 osobe provele su više od sat vremena u kabinama na vrtogalvoj visini u subotu, 11. ožujka, prenosi Fenix Magazin.

Vatrogasci su ih izvlačili i spuštali pomoću ljestvi i kamiona dok su neki u kabinama od nastanka kvara proveli 75 minuta.

“Ljudi, njih 24, čekali su na vrtoglavoj visini zbog kvara na lančanom vrtuljku na sajmu u Halleu (Vestfalija) dok vatrogasci nisu stigli u pomoć”, kazao je glasnogovornik policije u Güterslohu.

Kako su napisali, nema ozlijeđenih, a kvar je prijavio rukovatelj vrtuljka. Pozvali su pomoć jer je sustav stajao te se nije mogao ispravno spustiti, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari