Portal posao.hr lansirao novu web stranicu!

Portal posao.hr svojom novom stranicom maksimalno unaprjeđuje korisničko iskustvo i postavlja nove standarde u oglašavanju radnih mjesta

S tradicijom dugom 17 godina i s više od pola milijuna objavljenih oglasa, jedan od lidera među portalima za zapošljavanje znakovita naziva – posao.hr, kreirao je novu web stranicu! Jedan od najposjećenijih portala za zapošljavanje sada odiše novom energijom, kako u vizualnom, tako i u onom puno bitnijem – funkcionalnom smislu.

Kako je potražnja posla jedna od važnih i uvijek aktualnih tema, portal je prilagođen širokoj populaciji, iznimno je jednostavan za uporabu, a modernim dizajnom zadržava pozornost posjetitelja. Čist i pregledan, a vizualno privlačan – upravo tako bi se mogao opisati novi dizajn portala.

Unaprijeđena funkcionalnost i prepoznatljiv vizualni identitet

Sada s velikom lakoćom možete pregledavati oglase po djelatnostima, županijama i gradovima, a ukoliko vas zanima rad u inozemstvu i tu je ponuda šarolika, te se slobodno može reći da za svakog ima ponešto. Jednostavnom uporabom tražilice možete pronaći posao koji vas zanima te brzo i jednostavno aplicirati na željeni natječaj. Potrebno je samo unijeti „ključne riječi“ kako bi vam se izlistala tražena ponuda poslova. Ne može biti jednostavnije!

Pored bogate ponude poslova, treba istaknuti da portal sadrži i veliki broj relevatnih vijesti s tržišta rada, koje vas svakodnevno informiraju i drže u toku sa svim događanjima iz tematike zapošljavanja, karijernog razvoja i općih gospodarskih trendova. Ovaj sadržaj možete pratiti putem web stranice, ali i putem društvenih mreža – službene Facebook stranice posao.hr-a, LinkedIn-a, Twittera i Instagrama. Uz sve navedeno, portal je dobio i zaštitno lice brenda – narančastu papigu, koja asocira na „jednostavan let“ kroz novu stranicu. Također, papiga je i jedna od najinteligentnijih ptica na svijetu, pa ne treba posebno isticati zašto je baš ona odabrana kao simbol noviteta na stranici.

Portal posao.hr svojom novom stranicom maksimalno unaprjeđuje korisničko iskustvo i postavlja nove standarde u oglašavanju radnih mjesta. Bez obzira tražite li novi posao, zasitili ste se starog radnog okruženja, radite li zaokret u karijeri ili pak tražite svoj prvi posao, na portalu posao.hr brzo i jednostavno možete „povući vezu za posao“. Stoga, posjetite portal, provjerite bogatu ponudu poslova i pronađite posao „krojen po vašoj mjeri“.

Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari