PORUKA IZ MOSTA: Drago nam je da je Zoran Milanović odlučio nastaviti komunikaciju

Iz Mosta nezavisnih lista pozdravljaju Milanovićev prijedlog.

“Drago nam je da je Zoran Milanović ipak odlučio nastaviti javnu komunikaciju te vjerujemo kako je to pravi put do onoga za što se zalažemo, a to je reformska vlada.

U ovome trenutku, MOST nezavisnih lista očekuje da se koalicija Hrvatska raste službeno očituje o našim već iznesenim zahtjevima za reformskom vladom te suradnjom s Domoljubnom koalicijom.

Vjerujemo da će SDP Hrvatske i koalicija Hrvatska raste to i učiniti te se uključiti u nastavak pregovora oko sastavljanja reformske vlade. To je prije svega u interesu Hrvatske i njenih građana koji od nas očekuju da pokrenemo reforme. Ovime je ideja o tripartitnoj reformskoj vladi u kojoj bi sudjelovali članovi sve tri stranke na čelu sa nestranačkim mandatarom sasvim blizu realizacije čime se dokazuje da je to od početka bila realna i dobrodošla opcija.

Nažalost, zadnjih su dana pojedinci iz koalicije Hrvatska raste pretjerali i neprimjerenom komunikacijom uvrijedili članove Mosta, te se nadamo da se tako nešto neće ponoviti. Takav ton za nas nije primjeren, a pogotovo zato što je s naše strane komunikacija čitavo vrijeme bila pristojna i smirena”, navodi MOST na svojoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari