NI ŠALABAHTER NE POMAŽE

Posjet Banožića Ukrajini zasjenio njegov engleski: ‘Bručal Russian aggression, agressor… I am konfizanc’

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Hrvatski ministar obrane posjetio je Ukrajinu i sastao se s kolego Reznikovima. Potvrdio je da će Hrvatska donirati 14 transportnih helikoptera. No donaciju je zasjenio njegov govor na engleskom. Pardon, čitanje engleskog

Hrvatski ministar obrane Mario Banožić održao je konferenciju za medije prilikom posjeta Ukrajini s tamošnjim kolegom Oleksejem Reznikovim.

Iako je potvrdio tom prilikom da će Hrvatska donirati 14 transportnih helikoptera, svu je pažnju ukrao izgovor engleskog jezika s kojim se hrvatski ministar očito je, mučio.

Inače, čitao je govor s papira, ali slušatelje je iznenadio pogrešan izgovor nekih riječi, a najizraženije su bile: ‘uvjeren (confindent)’, ‘stoji uz (stands)’, te ‘uspješan (successful)’.

“Uvjeren sam da ćete pobijediti”, rekao je ministar pa istaknuo kako hrvatski narod dobro razumije patnju Ukrajinaca, prenosi Danas.hr.

“Želim potvrditi da Hrvatska čvrsto stoji uz Ukrajinu koja uspijeva u svojoj borbi”, zaključio je.

Pogledajte kako ministar izgovara napisan govor u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari