Poznanici o ocu curice koja je preminula: “Nitko ne bi rekao da zanemaruje djecu. On živi za obitelj”

Foto: Riječanin

“I otac je bio uznemiren jer se ne radi o osobi koja je zanemarivala dijete”

Četverogodišnja djevojčica koju je 33-godišnji otac prošlog četvrtak ostavio u vrućem automobilu na parkiralištu u Rovinjskom Selu preminula je u riječkoj bolnici Kantrida zbog posljedica toplotnog udara i dehidracije.

Policija nije htjela otkrivati detalje događaja pa se samo nagađa što se točno dogodilo i zašto je 33-godišnji otac ostavio svoju kćerkicu u autu tako dugo.

Naime, njegovi klijenti za njega imaju samo riječi hvale. Kažu da ima još jedno dijete, ali i da je živio život za njih. Tvrde da je bio više nego odgovoran, da o njemu nikada nisu čuli ni jednu jedinu lošu riječ, a kamoli išta o zanemarivanju djece.

“Nikada nitko za njega ne bi rekao da zanemaruje svoju djecu ili išta slično. On živi za svoju obitelj. Što se točno dogodilo toga dana i zašto ju je ostavio u autu, nitko ne može dokučiti “, kazali za Jutarnji list poznanici i njegovi klijenti.

Navodno je bio na bolovanju, a njegova je zaposlenica imala puno posla taj dan pa je morao doći u pomoć, a kako je dijete bilo s njim, dovezao ga je u autu. Navodno je spavala, a on je mislio skoknuti do salona na 15 minuta.

To se očito oduljilo, a dijete su u autu navodno primijetili radnici koji su radili na obližnjem gradilištu. Ubrzo je pozvana Hitna pomoć, a djevojčica je nakon obrade u pulskoj bolnici završila na Kantridi.

V.d. ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Gordana Antić, rekla je za Jutarnji list da je dijete doživjelo toplotni udar jer je bilo oko dva sata u vrućem automobilu na 40 stupnjeva. Djelatnici Hitne pomoći dijete su našli po dojavi u klimatiziranom prostoru i tada je imalo 38,2 stupnja.

“I otac je bio uznemiren jer se ne radi o osobi koja je zanemarivala dijete. Mi smo je stabilizirali i tada je prevezena na Kantridu u Rijeku”, izjavila je Antić.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari