HRVATSKA SE UJEDINILA ZA NJU

Predivna vijest iz Amerike! Mama male Lave objavila video: ‘Prvi put je sama tražila da hoda’

Foto: Instagram

Podsjetimo, bolnica UCLA, u kojoj se Lava liječi, obitelji je ponudila da Lavu uključe u dvije studije o spinalnoj mišićnoj atrofiji, što su s oduševljenjem prihvatili

Majka Lave Petrušić objavila je video na kojoj malena Lava sama hoda. Djevojčica je to koja je ove godine ujedinila cijelu hrvatsku i skupila 2,4 milijuna eura za svoje liječenje u Americi.

Na Instagramu je njezina majka Petra objavila video kako Lara hoda nakon što je primila terapiju za spinalnu mišićnu atrofiju.

“Nemam pojma. Ne znam što napisati, reći, osjetiti. Bez ortoza ! Hej! Nije mogla stajati bez ortoza, uspravna nimalo. Niti pola sekunde. Danas je prehodala držeći se, dužinu od 2 metra. Odmah je govorila da ju boli i spuštala se. Najvažnija stvar se danas dogodila. Prvi put je sama tražila da hoda”, napisala je ponosna mama.

View this post on Instagram

A post shared by Petrunjela Petrušić (@zaratniculavu)

Njezina majka se zahvalila svima koji su pomogli.

“Hvala ti. Hvala tebi koja ovo čitaš. Osjeća se po cijelom tijelu. Odluka koja je donijela, mir. Zahvalnost. Ludost. Priliku. Inatljivost. Prkos. Ljubav. Zajedništvo. Mir. I još malo mira”, napisala je.

Podsjetimo, bolnica UCLA, u kojoj se Lava liječi, obitelji je ponudila da Lavu uključe u dvije studije o spinalnoj mišićnoj atrofiji, što su s oduševljenjem prihvatili, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari