VELIKA OČEKIVANJA

VideoPredsezona je već u punom jeku! Vile za odmor najbrže se iznajme i i postižu najbolje cijene

Apartmane na nekoliko dana iznajmljuju uglavnom aviogosti, a kuće za odmor najčešće biraju obitelji

Za prvo ovogodišnje kupanje kažu da su riskirali s temperaturama mora, ali zato s cijenama smještaja, nije bilo dvojbe. Hrvatska je za njih povoljna destinacija iako su smješteni u strogom centru grada.

“Za četiri dana plaćamo 220 funti To je dobra cijena. Zapravo, sretni smo što smo pronašli smještaj po toj cijeni”, kaže Škot Luc Edcho.

“Za tri noći po osobi je bilo 67 eura. A u ovom apartmanu imamo i jacuzzi. To je dakle jako dobro. U Austriji, recimo, je po 50 eura dan za jednu osobu”, ispričala je Evelina Prosincha iz Poljske.

Apartmanski smještaj u centru grada biraju uglavnom avioturisti mlađe i srednje dobi i ostaju nekoliko dana.

“Jedan ovakav apartman je negdje oko 80 eura noć, a u samom je centru grada, kategoriziran je na četiri zvjezdice, tako da poprilično povoljna cijena za sedmi i osmi mjesec u samoj špici sezone”, objašnjava vlasnik agencije za najam apartmana iz Zadra Danijel Radeta.

Luksuzni smještaj

Sudeći prema Bookingu preko poznatih internetskih agencija za smještaj, na zadarskom je području već sada teško pronaći slobodne apartmane ili kuće za odmor u srpnju i kolovozu.

Smještaj u prvom redu do mora uvijek se plaćao najviše. Ovoga puta u selu Raštanima, prilično daleko od mora, više se ipak plaća ekskluzivni pogled na vinograd

Dan najma ove vile za odmor stoji 220 eura i nudi odmor daleko od vreve, bazen, sadržaje za djecu i rekreaciju za odrasle. Naravno, uz neizostavni kamin za roštiljanje.

“Booking je stvarno dobar, ja sam prezadovoljan. Ja radim s agencijom, znači, 13-14 tjedana sam pun, nadam se da će to biti još koji tjedan i van sezone, to jest kraj devetog mjeseca”, kaže Ante Pavlović iz Raštane.

Iako je tek prve godine krenuo iznajmljivati, Ante smatra da je odluka o gradnji kuće na obiteljskom zemljištu bila pun pogodak. Vile za odmor najbrže se iznajme i postižu najbolje cijene, prenosi RTL.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views1 Views