PRELIJEPO: Na šetnici u Velom Lošinju otvorena izložba „National Geographic – Hrvatska iz zraka“

Poznata izložba fotografija „National Geographic – Hrvatska iz zraka“ otvorena je u petak na šetnici ispred Vitality Hotela Punta u Velom Lošinju.

Čak 30-ak izložbenih postamenata moći će besplatno razgledati svi zainteresirani Lošinjani, turisti, posjetitelji i gosti hotela u sklopu brenda Lošinj Hotels&Villas te tako doživjeti Hrvatsku iz zraka. Izložbu fotografija moguće je posjetiti od 15. do 27. srpnja, svakodnevno od 9 do 24 sata.

lošinj izložba

Izložene fotografije donose priču o različitim mjestima diljem Hrvatske, obrađujući pritom na atraktivan način teme iz geografije, razvoja, kulture i povijesti. Uz to će se svakako posebno istaknuti fotografije kojima Lošinjani, ali i brojni pristigli turisti mogu doživjeti sam otok Lošinj na potpuno novi način – iz zračne perspektive.

Upravo se zagovaranjem vitality koncepta Vitality Hotel Punta nametnuo kao idealno mjesto za odmor tijekom kojega gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima i bogatoj ponudi izvan hotelskih sadržaja.

DR_10306

„Iznimno nam je drago što je upravo Vitality Hotel Punta izabran kao domaćin ovog hvalevrijednog fotografskog projekta putem kojega se Lošinjani, kao i turisti pristigli u hotele i vile LH&V-a, na ovaj način upoznaju s ljepotama otoka Lošinja, a u konačnici i s ljepotama cijele Hrvatske. Isto tako, i nama u Grupi Jadranka ovo je iznimno priznanje, budući da nam suorganizacija u postavljanju izložbe na Lošinju potvrđuje da nas važnim subjektom smatra cijela turistička zajednica.“, istaknuo je član Uprave grupe Jadranka Goran Filipović.

Podsjetimo, u sklopu ovogodišnje ljetne turneje energetski samoodrživu putujuću izložbu fotografija hrvatskog fotografa Davora Rostuhara dosad su imali prilike vidjeti brojni zainteresirani građani i turisti u Zagrebu i Poreču. Nakon 27. srpnja izložba će biti postavljena u Zadru, Korčuli te Samoboru.

fotografija hrvatska iz zraka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari