PREMINULA U NEW YORKU

VideoPrijatelji Ivane Trump: ‘Obožavali smo je. Trebali smo s njom na Azurnu obalu idućeg vikenda’

Nagli odlazak Ivane Trump šokirao je svijet. Pala je niz stepenice u svom domu u New Yorku i preminula. U obitelji tuga nemjerljiva.

“Bio je jako tužan dan. Jako tužan dan”, kazao je Eric Trump, sin Ivane i Donalda Trumpa.

Ivana Marie Zelničkova Trump s Donaldom Trumpom bila je u braku 15 godina. Rođena u tadašnjoj Čehoslovačkoj, uspjeh je gradila u Americi. Od modela do poslovnog carstva.

“Bila je divna, lijepa i nevjerojatna žena. Vodila je sjajan i inspirativan život. Njen ponos i dika bilo je njezino troje djece. Donald Jr., Ivanka i Eric. Jako je bila ponosna na njih kao što smo svi mi bili ponosni na nju. Počivaj u miru, Ivana”, napisao je Donald Trump na Twitteru.

Nakon turbulentne rastave, ali i njegova dva nova braka ostali su ipak u dobrim odnosima.

Baš ovog vikenda planirala je odlazak na Azurnu obalu i to s prijateljima iz Hrvatske, koji su se zadnji put čuli s njom u nedjelju.

“Naravno da smo Marija i ja plakali. To nas je pogodilo. To nam je frendica 35, 40 godina. Ja sam je obožavao. Ona je moj idol”, kazao je Vladimir Kraljević, prijatelj Ivane Trump.

Upoznali su se 70-ih u New Yorku. Bila je njihova počasna gošća na prvom izboru za Miss Universe Hrvatske 1997. Badnjak su zajedno proveli u SAD-u.

“Beskrajna energija, pozitiva. Želja za životom, moramo imati dobro vrijeme, družiti se, svaki trenutak je važan”, kazala je Marija Kraljević, Ivanina prijateljica.

Promovirala je svoju knjigu o životu s bivšim predsjednikom upravo u Hrvatskoj u koju je dolazila u više navrata.

“Volim Hrvatsku. Imate toliko turista!”, kazala je 2018. Ivana Trump.

Postala je i članica obožavatelja zagrebačkog nogometnog kluba.

“Ona je voljela Dinamo, ona je voljela nogomet. Ona je bila skijašica. Bila je najbolja skijašica u Čehoslovačkoj. Trebala je ići na Olimpijadu u Kanadu i onda je ostala u New Yorku”, kazao je Vladimir.

Da voli sport znao je i pokojni gradonačelnik Milan Bandić koji joj je darovao personalizirani dres.

U Zagrebu je skidala i dioptriju.

“Zahvaljujući njoj mnogi glumci su došli u Hrvatsku jer je ona proširila glas da je ovdje dobro. Mi smo izgubili jednog velikog prijatelja i promotora Hrvatske sa smrću gospođe Trump”, kazao je Nikica Gabrić, vlasnik privatne klinike i liječnik Ivane Trump.

Je li uzrok smrti Ivane Trump srčani zastoj ili pad, policija istražuje. Detalji sprovoda još nisu poznati, prenosi RTL.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views