TUGA VELIKA

Prijatelji se opraštaju od bračnog para bajkera; Poginuli su nakon udara u srnu: ‘Lake vam nebeske ceste’

MojPortal/Moto Klub Kumovi Virovitica

Na mjestu nesreće preminuli su motociklist i putnica. Još je dvoje ljudi ozlijeđeno

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj su u subotu oko 19,20 sati u Končanici smrtno stradali supružnici iz Virovitice koji su bili na motociklu.

Kako doznaje MojPortal, u nesreći su smrtno stradali supružnici Vitomir i Katarina Bunjić od kojih su se na Facebooku oprostili prijatelji i kolege iz Motokluba “Kumovi Virovitica”.

Naime, 49-godišnjak je upravljao motociklom kroz Končanicu iz smjera Donjeg Daruvara prema Velikim Zdencima. Dolaskom do kućnog broja 68, na cestu je iskočila srna. Motorist je prednjim dijelom motocikla udario u srnu, nakon čega je prešao na lijevu kolničku traku i udario u prednji dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 72-godišnji muškarac, izvijestili su iz policije.

Osobni automobil je sletio u jarak te je prednjim dijelom udario u betonski stup niskonaponske električne mreže. Uslijed udara 49-godišnjak je pao s motocikla na poklopac motora osobnog automobila, dok je 42-godišnja putnica na motociklu od siline udarca preko osobnog automobila pala na kolnik. Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 49-godišnji motociklist, a njegovu 42-godišnju putnicu su djelatnici daruvarske Hitne medicinske pomoći bezuspješno reanimirali.

72-godišnjem vozaču osobnog automobila utvrđena je koncentracija alkohola od 0,24 promila. Zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar gdje je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave te je naložila obdukciju tijela poginulih osoba.

“Dragi prijatelji počivajte u miru Božjem. Uvijek ćete ostati u našim srcima… Lake vam nebeske ceste”, napisali su prijatelji na Facebooku uz objavu dirljivog videa, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari