PUTOVANJE IZ NOĆNE MORE: Prodali im karte za autobus koji ne vozi pa zapeli u Vodicama

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Odjednom nisu imali autobus, apartman su odjavili, a već su se zatvorile i kolodvorske blagajne

Sven D. (24), njegova trudna supruga i kći od dvije godine doživjeli su put iz noćne more. Naime, kupili su karte za autobus koji ne postoji, a njihovo putovanje počelo je u Zagrebu, piše 24sata.

“U ponedjeljak smo u Zagrebu kupili tri povratne karte za Vodice kod autobusnog prijevoznika APP Požega. Platili smo i rezervaciju sjedala, sve zajedno 466 kuna. Ali na njima je već netko sjedio, a u ostatku autobusa ostalo je još samo jedno prazno mjesto”, rekao je Sven i kazao da su morali krenuti u 3 sata u noći s Autobusnog kolodvora u Zagrebu.

Autobus je krenuo, bez da su se oni smjestili na svoja mjesta. Zatim su ih prebacili u drugi autobus kod istog prijevoznika.

Kofere su utrpali između sjedala

“Kofere su utrpali između sjedala, a ne u prtljažnik i tako smo stigli do Vodica”, kazao je Sven za 24sata.

U Zagreb su se morali vratiti idućeg dana, ali nigdje na internetu nisu mogli naći informaciju kada im autobus polazi iz Vodica. Zatim je zvao Arriva grupu, u čijoj je grupaciji i APP Požega.

“Gospođa s druge strane slušalice bila je zatečena jer u računalu nije bilo informacija da taj autoprijevoznik vozi prema Zagrebu. Čak nije imala informacije da su dva autobusa došla u Vodice”, rekao je Sven. Njemu je blagajnica rekla da postoji autobus APP Požega koji vozi prema Osijeku, ali staje u Zagrebu.

Šok i nevjerica

“Prihvatio sam, čak rezervirao karte za 15 kuna i odjavio apartman u kojem sam bio s obitelji. Bus je trebao krenuti u 20.50, ali je kasnio do 21.15. A onda smo doznali da on ne vozi preko Zagreba. Šokirao sam se”, rekao je Sven.

Odjednom nisu imali autobus, apartman su odjavili, a već su se zatvorile i kolodvorske blagajne. Cijelu je noć radio samo fast food.

“U njemu smo spojili dvije stolice kako bi naša kći odspavala, a mi smo čekali da naiđe bilo koji autobus za Zagreb. Konačno, u 23.30 sati došao je autobus drugog prijevoznika, a mi smo se njime vratili u Zagreb u četiri ujutro i platili u njemu 348 kuna za nove karte”, rekao je Sven za 24sata.

Arriva grupa vratila mu je sav novac te su iskazali žaljenje, te su potvrdili da od 1. srpnja do 31. kolovoza njihov autobus ne vozi.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari