RADARI NA NOVIM LOKACIJAMA Policijske kamere za nadzor brzine nadomak Jadranova i Selca

Kako smo već javili, riječka Prometna policija izmjestila je dva uređaja za kontrolu brzinu iz Zvonimirove i čvora Draga

Sada su te kamere, javljaju naši čitatelji, dobile nove lokacije – jedna je danas postavljena na Jadranskoj magistrali kod skretanja u Selce (kod novog trgovačkog centra), a druga u Jadranovu kod benzinske postaje.

Nadamo se da vozači na rečenim prometnim pravcima voze oprezno i u skladu s propisima, no sada će, kada su tamo postavljene kamere za nadzor brzine vozila – također se nadamo –biti još oprezniji i pažljiviji!

Foto: I. B.

Samo u prošloj godini na području Policijske uprave Primorsko-goranske na temelju nalaza fiksnih radara za kontrolu brzine izdano je više od 40.000 prekršajnih naloga.

U MUP-u je izdvojeno 4,68 milijuna kuna za nabavu ukupno 15 fiksnih radara za lokacije u Rijeci, Zagrebu i Osijeku, a financiranje je osigurano iz sredstava Nacionalnog programa za sigurnost prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari