BRUKA U SABORU

Reineru usred sjednice zasvirao mobitel, nije ga znao isključiti; Peović ga bocnula: ‘Zove Wolt’

Potpredsjedniku Sabora, HDZ-ovcu Željku Reineru, u trenutku dok je predsjedavao sjednicom uključio se mobitel s kojeg je zasvirala glazba, a on ga je neuspješno pokušavao isključiti

Na ovotjednoj sjednici Sabora dogodila se jedna komična situacija čija je snimka postala viralna na društvenim mrežama. Naime, dok je zastupnica Radničke fronte Katarina Peović bila za govornicom, iza njenih leđa odvijala se prava drama.

Potpredsjedniku Sabora, HDZ-ovcu Željku Reineru, koji je u to vrijeme predsjedava sjednicom, uključio se mobitel s kojeg je zasvirala glazba. To je ometalo sjednicu, a akademik Reiner neuspješno je pokušavao utišati ili isključiti mobitel.

‘Oprostite, meni se nešto pokvarilo’

”Oprostite, meni se samo upalilo!”, rekao je.

Ni iz drugog pokušaja nije uspio savladati mobitel, što je zastupnicu Peović ometalo u njenom izlaganju.

”Oprostite, meni se nešto pokvarilo”, ponovno se opravdao Reiner.

Na to je Peović dobacila: ‘Zove Wolt!’

Tajnica hladnokrvno riješila Reinerov problem

Budući da Reiner nikamko nije uspijevao dobiti bitku s mobitelom, dao ga je u ruke tajnici Sabora koja je odmah hladnokrvno stišala ili isključila uređaj.

Kasnije je Reiner za Jutarnji list pokušao objasniti što se dogodilo.

”Ne znam što mi se dogodilo. Počelo je nešto svirati iz mobitela i nisam ga uspijevao zaustaviti. Pomogla mi je tajnica da ga isključim. Inače, uvijek isključim mobitel u Saboru, baš uvijek”, rekao je.

Ispričao se i zastupnici Peović napomenuvši da joj je dao više vremena za izlaganje jer ju je nenamjerno omeo, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari