E SVEGA JE BILO

Video | Rendgen saborske godine: Vrijeđalo se, pozivalo na tučnjavu, neki su i izbačeni…

Saborske klupe ponekad izgledaju kao školske gdje je razrednik Gordan Jandroković. Pa se tako u Saboru kao i u razredu događa svašta. Više u video prilogu RTL-a!

Neki su aktivni, neki spavaju pod satom. Neki se stalno svađaju i rade nered, a neke se izbacuje s nastave…

Na poslu su prošle godine proveli 122 dana, za riječ su se javljali 18 tisuća puta, čak 1925 puta saborskim zastupnicima izrečeni su opomene, izbačeni su iz sabornice. Bilo je tu raznoraznih performansa….

Saborske klupe zaista ponekad izgledaju kao školske gdje je razrednik Gordan Jandroković. A svašta se radilo u tom razredu. Citiralo se popularne glazbenike, bilo je poziva na tučnjavu, nemilice se vrijeđalo.

Jedna od zvijezda prošle saborske godine svakako je bio Hrvoje Zekanović, a Miro Bulj nakon nekoliko godina više nije najaktivniji saborski zastupnik. U top 3 najaktivnija zastupnika su Dalija Orešković, Miro Bulj i Anka Mrak Taritaš koja se za riječ javila čak 630 puta.

Neki su zato bili sramežljivi. Recimo Zlatko Hasanbegović javio se 8 puta u cijelog godini, Franko Vidović četiri, donosi RTL danas.hr.

Više pogledajte u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari