VRTI SE NOVAC

Video | Riječani o ‘čarima’ internetske kupovine: Jeste li preko interneta naručili jedno, a dobili drugo?

U potrošačkom društvu u kojemu je sve dostupno, u kojemu se naručuje i kupuje, vrti se puno novca. Baš kao prevare, pogotovo u virtualnom svijetu. Više pogledajte u prilogu Maje Brkljače za RTL

Jesu li vas ikada kao potrošača prevarili? Jeste li preko interneta naručili jednu, a dobili sasvim drugu stvar?

Jeste li ikada čekali vlak koji besramno kasni, jesu li vas mrežni operateri ikada navukli na tanak led? Sigurno je puno potvrdnih odgovora, ali rijetki su oni koji pišu prigovore i traže pravdu. A to se naravno može i ima smisla.

U potrošačkom društvu u kojemu je sve dostupno, u kojemu se naručuje i kupuje, vrti se puno novca. Baš kao prevare, pogotovo u virtualnom svijetu!

“Mamina prijateljica je naručila bila tenisice s nekakve stranice vjerojatno neprovjerene i došla joj je bila samo prazna kutija”, kaže nam Mateo Mamić iz Rijeke.

“Ja sam naručivala maskicu za mobitel, došla je i kriva maskica, krivi model i krivi izgled”, tvrdi Mirta Rustja iz Rijeke.

Više pogledajte u prilogu Maje Brkljače za RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari