'NAPOKON SUNCE'

Roditelji Kiare iz San Franciska podijelili sretne vijesti: ‘Evo dočekali smo konačno nešto dobro’

RTL Vijesti

‘Hvala vam svima, bez vas ovo ne bi bilo moguće! Volimo vas, falite nam, uskoro se vidimo tamo gdje nas srce vuče’, poručio je Kiarin otac

Roditelji Kiare, djevojčice koja je ujedinila Hrvatsku i čije liječenje od tumora prati cijela zemlja, konačno su objavili sretne vijesti, i to upravo na današnji dan koji se u svijetu obilježava kao Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti.

“Evo dočekali smo svi skupa konačno nešto dobro, iza nas su ponovno ne prospavane noći, puno nervoze i sve ono što MRI donosi, a ovoga puta nakon dugih 7 mjeseci magnet nam je konačno  donio vijest o smanjenju tumora u svim smjerovima, doktori su oduševljeni, a mi smo presretni, dobili smo najbolji mogući poklon za Valentinovo, i predivnu vijest baš na međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti”, napisao je njezin otac, Valentino Goršić na Facebooku.

Obitelj trenutno boravi u San Francisku, gdje se djevojčica liječi nakon što je donacijama građana skupljeno dovoljno novaca za putovanje i liječenjem preko 18 milijuna kuna.

“Hvala vam svima, bez vas ovo ne bi bilo moguće! Volimo vas, falite nam, uskoro se vidimo tamo gdje nas srce vuče!”, dodao je Goršić.

Sedmogodišnja Kiara ima zloćudni tumor na mozgu gradusa IV. U Hrvatskoj je prošla tešku operaciju, no daljnje liječenje ovdje nije bilo moguće. Operacijom nije bilo moguće odstraniti cijeli tumor, koji se nalazi uz samo moždano deblo, gdje je spoj živčanog sustava ostatka organizma.

A dobre je vijesti podijelila i Kiarina majka Matea Lambaša Goršić, koja se također zahvalila svima koji su svakodnevno uz njih i koji nikada nisu “ostavili same”.

“Kiara nas je kroz svoju bolest naučila toliko toga, naučila nas je i pokazala da postoji sasvim nova dimenzija snage, ljubavi i vjere! Pokazala je da postoji nova dimenzija nas kao ljudi! Pokazuje da treba imati osmijeh na licu i kad je najteže! Ona svoj teret s tolikom lakoćom prihvaća i nosi, ponaša se kao da ga nema, te iz dana u dan pokazuje koliko je jaka i hrabra! Mnogi od nje mogu učiti, učiti o tome šta znači hrabrost i snaga”, napisala je majka.

Osvrnula se na obilježavanje Međunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti.

“A mi smo baš na ovaj dan dobili najljepše vijesti i najljepši poklon, nalaz pokazuje da se tumor smanjuje u svim smjerovima! Napokon je došlo sunce nakon 7 dugih mjeseci…”, zaključila je, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari