U ZNAK PROTESTA

Roditelji u Strožancu stali uz učiteljicu koja je dobila otkaz: Odbijaju djecu slati u školu

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ranije je održana i konferencija za novinare dužnosnika stranke MOST ispred zgrade škole na kojoj su se nakon ove situacije prijetnje vršnjačkim nasiljem okupili roditelji, ali i učenici u znak podrške razrednici. Tada su se mogli vidjeti i natpisi ‘Ne damo Zrinku’

Roditelji učenika jednog petog razreda u Osnovnoj školi Strožanac odlučni su u podršci razrednici Zrinki Perković Dodig pa tako svoje mališane neće slati u školu danas, ali ni sljedećih dana u znak protesta, javlja Dalmacija Danas.

Podsjetimo, ravnateljica Žana Prižmić uručila je razrednici petaša izvanredan otkaz kada je Perković Dodig progovorila o vršnjačkom nasilju nakon što je jedan od učenika petog razreda tijekom nastave zaprijetio željeznom šipkom učitelju i učenicima te je rekao da je on “novi Kosta K”.

Učenici iz istog razloga nisu išli u školu tri dana sredinom svibnja.

Ranije je održana i konferencija za novinare dužnosnika stranke MOST ispred zgrade škole na kojoj su se nakon ove situacije prijetnje vršnjačkim nasiljem okupili roditelji, ali i učenici u znak podrške razrednici. Tada su se mogli vidjeti i natpisi “Ne damo Zrinku”, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari